Frizerski salon AS
  English Home Press release Send E-mail

Renominarani frizerski salon AS u Sarajevu je salon sa dugodišnjom porodičnom tradicijom. Pratimo svjetske frizerske trendove u veoma ugodnom, modernom ambijentu i opuštenoj atmosferi.
Na našoj web stranici možete saznati šta sve možemo učiniti za Vašu kosu da bude lijepa, njegovana i zdrava.
Mi kreiramo Vaš stil!

Hasib Hodžić je jedan od najkvalifikovanijih i nagrađivanijih frizera Jugoslavije koji je kroz period svog djelovanja zasluženo nagrađivan nekim od najvećih svjetskih nagrada u domenu frizerskog djelovanja.
Zanat je završio 1963.godine u Sarajevu, gdje je tri godine kasnije počeo ostvarivati i prva iskustva u salonu „Kod Skake“ na Baščaršiji. Godine, 1970. prelazi u frizersku Zadrugu i četiri godine kasnije osvaja titulu Šampiona BiH, koju ponovo dobija 1976. godine.

OPŠIRNIJE >

“AS” U EVROPSKOM CENTRU LJEPOTE - BOLOGNI
Nakon Opatije uslijedila je Bologna – evropski centar ljepote. Ovaj grad prava je Meka za sve koji se bave uljepšavanjem. Bolonjski sajam definitivno je najznačajnija manifestacija koja diktira trendove u svojoj branši. Kako su na sajmu prisutne sve vodeće kompanije specijalizirane za uljepšavanje posjetitelji mogu na jednom mjestu vidjeti što je novo, kako će izgledati frizure ne samo ove već i naredne sezone.
Šta je to novo predstavila Bologna, pitali smo vlasnika salona As, Harisa Hodžića...

OBJAVLJENO: 17 Jun 2009

<< | 1 2 3 4 5 | STARIJE VIJESTI >

World Hairdressing Championship, Hair World 2000, Berlin, Njemačka
Award of Appreciation,
OMC Award Night, Darmstadt, Njemačka, februar 2006.

Ovlašteni distributer za BiH, Crnu Goru i Srbiju proizvoda: