Frizerski salon AS
  English Home Press release Send E-mail

Renominarani frizerski salon AS u Sarajevu je salon sa dugodišnjom porodičnom tradicijom. Pratimo svjetske frizerske trendove u veoma ugodnom, modernom ambijentu i opuštenoj atmosferi.
Na našoj web stranici možete saznati šta sve možemo učiniti za Vašu kosu da bude lijepa, njegovana i zdrava.
Mi kreiramo Vaš stil!

Hasib Hodžić je jedan od najkvalifikovanijih i nagrađivanijih frizera Jugoslavije koji je kroz period svog djelovanja zasluženo nagrađivan nekim od najvećih svjetskih nagrada u domenu frizerskog djelovanja.
Zanat je završio 1963.godine u Sarajevu, gdje je tri godine kasnije počeo ostvarivati i prva iskustva u salonu „Kod Skake“ na Baščaršiji. Godine, 1970. prelazi u frizersku Zadrugu i četiri godine kasnije osvaja titulu Šampiona BiH, koju ponovo dobija 1976. godine.

OPŠIRNIJE >

„MAKAZE KOJE ŽIVOT ZNAČE“
Sarajevski frizeri pokreću humanitarnu akciju skupljanja novčane pomoći za liječenje Adisa Junuzovića i Melike Spahić. Molimo medije, javne ličnosti, uspješne poduzetnike da se odazovu na njihov poziv i uplate određena sredstva ili da dođu u petak, 18.12. između 22:00 i 03:00 sata ujutro, u Grand centar na Ilidži, jer novac koji ostave za piće i dobiju frizersku uslugu, zaiste će stići onima kojima je u ovom trenutku najpotrebniji.

OBJAVLJENO: 16 Dec 2009

<< | 1 2 3 4 5 | STARIJE VIJESTI >

World Hairdressing Championship, Hair World 2000, Berlin, Njemačka
Award of Appreciation,
OMC Award Night, Darmstadt, Njemačka, februar 2006.

Ovlašteni distributer za BiH, Crnu Goru i Srbiju proizvoda: